Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-boktor.nl
Anti-boktor.nl
Boktor in je huis bestrijden

Aandachtspunten

Heb je besloten om de akelige houtvreters te bestrijden? Er zijn namelijk een aantal zaken waar je aan moet denken voordat je een specialist inhuurt. Je moet ten eerste inschatten in hoeverre de larven van de boktor het hout hebben aangetast. Larven maken hele gangen door het hout heen. Je moet ten tweede dus nagaan hoe dik het hout is. Hoe dikker het hout, hoe langer de larven daar kunnen verblijven en schade kunnen verrichten.

Advies van specialisten

Waar moet je nu aan denken nu je de akelige beestjes wilt bestrijden? Het is belangrijk om informatie aan te vragen bij een specialist . Vaak komt de specialist dan eerst langs om vast te stellen hoe groot de schade is. Aan de hand van de situatie, kan de specialist een duidelijk besluit nemen over wat de beste bestrijdingsmethode is. Vervolgens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om daadwerkelijk aan de bestrijding te beginnen.

Voorbereiding van bestrijding

Je hebt een afspraak gemaakt met de specialist, maar wat nu? Er moet eerst gekeken worden naar de sterkte van het hout. Als het houtwerk zodanig is aangetast, dan moet dat verwijderd en vervangen worden. Het heeft dan namelijk geen nut om het ongedierte volledig te bestrijden. Laat ook geen afvalhout liggen, want daar kunnen de larven zich ook al in gevestigd hebben. De boorgangen dienen voor de bestrijding met een beitel worden opengelegd en het boormeel dient te worden verwijderd. Het houtwerk kan worden bespoten met een bestrijdingsmiddel. Kortom; het is van belang na te gaan hoeveel schade er ongeveer is aangericht door de houtvreter, in welke ruimte de schade plaatsvindt en of het nog nut heeft om het houtwerk te bestrijden. De schade wordt door de specialist nogmaals vastgelegd.

Snel een specialist inschakelen wordt geadviseerd!

Om permanente schade aan bijvoorbeeld de houten draagbalken van je huis te voorkomen is het verstandig om snel in actie te komen tegen boktor. Met onze offerte service kun je snel en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door het aanbod en de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je een betere keuze maken. En betaal je dus nooit teveel voor het inhuren van een ongediertebestrijder.

Bekijk ook eens deze boktor bestrijden pagina’s:

> Boktor
> Boktor bestrijden
> Boktor bestrijdingsmiddelen
> Boktor inspectie
> Boktor verwijderen
> Boktorren
> Kosten voor verwijderen
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende ongediertebestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders