Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-boktor.nl
Anti-boktor.nl
Boktor in je huis bestrijden

Kosten voor verwijderen

Is het zeker dat je last hebt van houtvreters? Dan zullen deze op een professionele manier bestreden moeten worden. Het is namelijk niet verstandig om zelf te werk te gaan, aangezien het een lastige klus is en bovendien moet je er zeker van kunnen zijn dat alle larven gedood worden. Ze richten in korte tijd veel schade aan en dat is vaak geen mooi gezicht.

Houtvreter specialisten

Wat zijn nou eigenlijk de kosten en de manieren van bestrijden door specialisten? De kosten verschillen uiteraard per bedrijf. Ook zijn de kosten afhankelijk van de locatie en de omstandigheden. Een zolder in een ééngezinswoning is al te bestrijden vanaf € 250,-. Het is dus belangrijk een specialist in de buurt te vinden en deze informatie aan te vragen. Geef aan om welke soort ruimte het gaat en in hoeverre de larven zich ongeveer verspreid hebben. In de meeste gevallen wordt de gehele ruimte behandelt met een bestrijdingsmiddel, waardoor vrijwel alle larven worden gedood. Er zijn verschillende manieren van bestrijden: oppervlaktebehandeling, heteluchtmethode, zuurstofarme luchtmethode en de injectietechniek.

Websites van bestrijders

Wil je weten hoeveel je kwijt gaat zijn voor het bestrijden van de houtvreters? Vaak staat er op de websites van de bestrijders geen duidelijke prijs aangegeven, omdat de kosten afhankelijk zijn van de locatie en in hoeverre de boktor larven zich hebben verspreid. Op sommige websites van bestrijders kan je een online formulier aanvragen over jouw situatie. Je krijgt onder andere vragen zoals: in welk gebouw is de boktor aangetroffen? Zijn er gaatjes te zien in het hout? Is er boormeel zichtbaar? Aan hand van deze vragen kan er een prijs worden vastgesteld. Vaak weet je binnen 2 werkdagen de exacte kosten voor de bestrijding en voor de eventuele reparatiekosten.

Snel een specialist inschakelen wordt geadviseerd!

Om permanente schade aan bijvoorbeeld de houten draagbalken van je huis te voorkomen is het verstandig om snel in actie te komen tegen boktor. Met onze offerte service kun je snel en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door het aanbod en de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je een betere keuze maken. En betaal je dus nooit teveel voor het inhuren van een ongediertebestrijder.

Bekijk ook eens deze boktor bestrijden pagina’s:

> Boktor
> Boktor bestrijden
> Boktor bestrijdingsmiddelen
> Boktor inspectie
> Boktor verwijderen
> Boktorren
> Aandachtspunten
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende ongediertebestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders